T. 035 523 2600 | A. Veluwezoom 7, Unit C1.46, 1327 AA Almere

Over Van Boom & Slettenhaar

Van Boom & Slettenhaar is in 1997 opgericht en gespecialiseerd in het structureren en beheren van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. De organisatie heeft in het verleden een groot aantal vastgoedfondsen gestructureerd en met succes verkocht. Hierbij is een gemiddeld rendement van 13,8% behaald. Rendementen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar getuigen wel van betrouwbaarheid en visie! Het doel van onze organisatie is het realiseren van een goed rendement voor onze beleggers in combinatie met een aanvaardbaar en passend risicoprofiel.

De panden van de diverse fondsen worden door onze eigen organisatie beheerd. Dit betekent dat wij ook voor onze huurders goede services kunnen bieden met korte lijnen en snel handelen in geval van storingen. Tevens proberen wij een goede relatie op te bouwen met onze huurders.

Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement BV heeft een vergunning in het kader van de Wft (inclusief AIFMD) en staat dus onder doorlopend toezicht van de AFM en DNB. Van Boom & Slettenhaar is aangesloten bij het klachteninstituut KiFid en is lid van de brancheorganisatie Forumvast.